This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. facebooklinkedintwitter
 Website made by SterkMerk

 

 

You did a good job Hildamania. Thanks for the expressive beautiful pictures for all my marketing expressions!
Corné Nagtegaal, owner of TopFitApeldoorn

Herzlichen dank für die tollen Photo's! Super Qualität! Toll gemacht! Und gerne werde ich dich empfehlen!
Dagmar Muhle, General Manager Hilton Munich Airport


I highly recommend Hilda as a photographer. If you want your portraits to have something special: choose Hilda. I was really impressed with the work she did for us. She doesn't just take a pictures of people. She adds her artist magic and makes the photographs tell stories. Hard to explain, look at her portfolio.
Bas Mennink, founder of Gave Dingen Doen, Nederland 
 

 

I worked with Hilda several times for different projects and each time her work was what the client want. Therefor I asked her to make pictures for my website. I can highly recommend her!
Rose Mentink, founder and owner of www.stoerevrouwensporten.nl


Voor de lancering van de door ons ontwikkelde reclamecampagne, zochten wij een fotograaf die ons concept perfect kon vertalen in beeld. De fotografie van Hildamania resulteerde niet alleen in deze vertaling, maar door haar gedreven, professionele en enthousiaste houding en pro-activiteit hebben de foto's in beeld meer kunnen vertellen dan wij initieel voor ogen hadden. Hilda is zeer prettig om mee te werken en wij hopen dat in de (nabije) toekomst ook zeker weer te doen!
Merle Oude Nijhuis - Operations Manager a.i. LONCC

 

'Wij zijn erg blij dat je op onze bruiloft foto's hebt gemaakt. Ze zijn echt prachtig geworden, samen met het geweldige album wat je voor ons hebt gemaakt. We krijgen van familie en vrienden alleen maar positieve reacties over de fotoshoot en het prachtige album. Daarnaast hebben wij de samenwerking met jou als persoon en als fotograaf als erg prettig ervaren. Je hebt erg creatieve ideeën en weet de prachtigste momenten en plaatjes vast te leggen op camera. We willen je bedanken dat je voor ons deze dag hebt vastgelegd, zo mooi van een voor ons onvergetelijke mooie dag!'
Christiaan en Paulien Broeders 

 

Op 14 oktober 2011 heb jij de mooiste dag uit ons leven vastgelegd. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en bent hierdoor erg flexibel qua mogelijkheden. Je luisterde goed naar onze wensen; wij wilden een digitaal trouwalbum, jij realiseerde dit voor ons. Dankzij je kritische oog, heb je een heel mooi resultaat opgeleverd.
Wij zijn erg blij dat je onze bijzondere, speciale dag vast wilde leggen!  
Vincent en Marcella Boshoven  


 

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

voorkant

 

 

.